Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2010-04-11 Atlantas - Kaunas
Kaunas Ultras > Kaunas Ultras > FBK Kaunas
ze kiler
Tai, kolkas paliekam Ekrano įspūdžius ir keliaujam į Klaipėdą. Mačo pradžia 15val, tai išvažiuotume apie 11val. Kelionės kaina įsivaizduoju, kad būtų nuo 30 lt iki 35 lt.
Geltonai Žali on tour biggrin.gif
Registracija prasideda:
1. Ze kiler
2. Ainius
3.
Ainius
Ainius
Sherman
A čia iš rulio1 išmokai naują žodį - įšvyka biggrin.gif
ze kiler
biggrin.gif jis man padeda rašyti biggrin.gif
edga
Vaziuoju tongue.gif

P.s o balandzio 14ta ne su ekranu zaidziam? huh.gif
Topic
taip wink.gif
sabux
Tomekas taip aktyviai apie atsakomąsias Panevėžyje mąsto, kad net mačui su Atlantu vyjezdo Panevėžin datą priskyrė biggrin.gif
Marš klaidų taisyt, Ze Kiler wink.gif
ze kiler
och tu ble, ok, einu taisyti klaidų smile.gif tai, kad dabar sukasi galvoje tas panevėžys smile.gif
ze kiler
Žodžiu neradau, kaip čia pakoreguoti temos pavadinimą, tai tikiuosi mieli administratoriai šitą reikalą sutvarkys. O išvykos data yra 2010-04-11 ir tai yra pirmasis šio sezono mačas I-oje lygoje. Tai, kad registruojames aktyviai wink.gif Pirmyn Geltonai Žali wink.gif
Topic
pirmam poste temos pakuoreguok wink.gif
ze kiler
n man leidžia patį postą redaguoti, bet temos pavadinimo ne arba aš nerandu.
ze kiler
Matau adminai sutvarkė šitą reikalą. Dėkui jiems, o aš pasižadu daugiau apsimiegojęs nekūrti temų smile.gif
ze kiler
Topic
QUOTE (ze kiler @ Apr 3 2010, 09:54 PM) *
Matau adminai sutvarkė šitą reikalą. Dėkui jiems, o aš pasižadu daugiau apsimiegojęs nekūrti temų smile.gif

nu geriau rasyt su klaidom,nei isvis nerasyt biggrin.gif
sabux
Keliauju drinks.gif
ze kiler
Ei, ką viskas?? C'mon aktyviau registruojames, suprantu, kad nepigiausia išvyka, bet mes privalom nuvykti į klaipėdą wink.gif
ze kiler
Ei vaikinai, negi niekas nevažiuos į klaipėdą?? C'mon, registruojames, aktyviau wink.gif
ze kiler
Nežinau, geros ar ne geros naujienos, bet mačas su Atlantu nukeltas į rezervines dienas. Tai, kad šį sekmadienį išvykos nebus.
Kaunas Ultras
Ainius
Smagu, kad fbk.lt apie tai užsiminta... Turbūt labai norėjo, kad ten nuvažiuotume...
Topic
sasalina tas fbk.lt nx bad.gif
sabux
Nu nx.. O taip jau laukiau sekmadienio.. sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.