Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2010-07-04 Nevėžis - Kaunas
Kaunas Ultras > Kaunas Ultras > FBK Kaunas
ze kiler
Ole mielieji sirguliai wink.gif

Mūsų ir vėl laukia išvyka. Šį kartą važiuojam į Kėdainius. Išvyka yra sekmadienį, tad tu tikrai turi surasti laiko, kad savo dainomis sudrebintume Kėdainius, o patys parodytume, kaip reikia išprotėti tribūnose priešininkų komandai ir priešininkų sirgaliams wink.gif Taip, neklystat, šį kartą turėtume turėti ir oponentus, tai, kad krapštai piniginę ir rašaisi išvykai. Sumuškime šių metų išvykų rekordą ir nukeliaukime kuo didesniu skaičiumi. Pirmyn Geltonai Žali !!!!!!!

Mačo pradžia 15val, tad išvykstame apie 13val.
Kelionės kaina - iki 15lt (kuo daugiau važiuos, tuo kaina bus mažesnė).

Pradedam registraciją.
Summer bo0zy
Vaziuoju
Krekeris
Važiuoju. (jei niekur kitur neišvažiuosiu...)
ze kiler
Krekeri, o draugam nepatiko??
Krekeris
Patiko, bet viens į kaimą išvaro, kitas stovykloj, o trečia nenori varyt be brolio xD (brolis stovykloj xD)
Ainius
QUOTE (Krekeris @ Jun 28 2010, 11:58 AM) *
Važiuoju. (jei niekur kitur neišvažiuosiu...)

Jei kažkur kitur ir išvažiuosi, nepamiršk pranešt. Nesidaro taip, kad jeigu nieko neveiksiu tada važiuosiu į išvyką, laikykit man vietą.
Krekeris
QUOTE (Ainius @ Jun 30 2010, 01:58 PM) *
Jei kažkur kitur ir išvažiuosi, nepamiršk pranešt. Nesidaro taip, kad jeigu nieko neveiksiu tada važiuosiu į išvyką, laikykit man vietą.

Tai taip, žinoma, poryt tiksliai parašysiu.
Mantas
Siunciau sms, bet patvirtinimo negavau, tai per foruma tada rasausi: VAZIUOJU!
ze kiler
Mantai, užregistruotas esi, sorry pamiršau parašyti wink.gif
ze kiler
Tai ką tik 14 žmonių važiuos į Kėdainius????? prastas rekordas sakyčiau...
ze kiler
Ei, dar yra porą vietų laisvų mikriuke, c'mon drąsiau wink.gif
Mantas
QUOTE (ze kiler @ Jul 1 2010, 02:00 PM) *
Mantai, užregistruotas esi, sorry pamiršau parašyti wink.gif

+1 vienas žmogus Andrius (Dainava)
ze kiler
Važuojančių dėmesiui: Sekmadienį išvažiuojam 13.00 nuo Neo Kaunas, tad būnam prieš 13val. Kelionės kaina 15lt. Pasiimam gerą nuotaiką ir spalvas wink.gif
Summer bo0zy
Sorry, bet man sunkiai gaunasi spet vaziuot, atrsirado reikelu seimoj. Gal rasit kas vietoj manes vaziuos. O jei ka galesiu pasistengt kaipnors gryzt anksciau
ze kiler
Pasistenk ir net labai, nes kolkas nenusimato kad atsiras kažkoks žmogus sad.gif((

Indre
aš važiuoju. (jei neatsirado kitų norinčių)
Krekeris
Tai jei ką aš tikrai važiuoju. smile.gif
ze kiler
Indre ok wink.gif Taigi primenu, kad isvaziuojam si sekmadieni 13val nuo Neo Kaunas wink.gif
Topic
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.