Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2009-05-16 Sveikata - Kaunas
Kaunas Ultras > Kaunas Ultras > FBK Kaunas
Pages: 1, 2, 3
Trugdis
Pagal preliminaria informacija pirma Kauno isvyka II lygoje turetu buti geguzes 16 diena i Kybartus. Taigi savo keliones po kaimus pradesime nuo Lietuvos futbolo mekos!!! Greiciausiai keliausime traukiniais wink.gif Tad ruoskites, gerbiamieji!
Narcizas
O.O Vaziuojam ! Su traukiniais 100 kart smagiau nei su Autiku biggrin.gif
Tomkis
Kybartuose daug koviniu snukeliu smile.gif nereik nei futbolo ten dirol.gif
Ainius
Iš kur ta preliminari informacija Trugdi? smile.gif
Gintas
Iš Palmiros horoskopų, Ainiau. dirol.gif
Waska
Pagaliau, bent kas paaiškėjo dirol.gif
Waska
QUOTE (Gintas @ Apr 27 2009, 06:56 PM) *

Bet juk mes žinome, kas Palmirai rašo tuos horoskopus biggrin.gif
Ainius
QUOTE (Gintas @ Apr 27 2009, 06:56 PM) *

Gal Palmiros horoskopai parodys kokiu skirtumu FBK laimės šias varžybas? smile.gif)
Trugdis
Informacija is klubo. Zada ryt paskelbti, kur bus loshiami machai (nzn visi ar tik pirmi). Esme, kad tvarkarascio dar nera. Ir tiksliai neaiskus komandu skaicius, nes dar gali ir Utenis pasijungti. Bet sia savaite jau tikrai tvarkarastis turi but biggrin.gif
Ainius
Tikiuosi, kad Utenis pasijungs smile.gif
Vilekas
Jei prisijungtu butu tiesiog puiku. smile.gif
sabux
Nu kiek man zinoma tai nebus Utenio, cia 90%. Aisku butu smagu, kad pasijungtu bet sansu mazai.
ze kiler
Taigi, per daug nediskutuojam kas bus, o ko nebus, sitoje temoje, ir registruojames i sia nuostabia isvyka, kur Kauno vienuolike susikaus su seniausiu Lietuvos futbolo klubu - Kybartu "Sveikata"!!
Geltonai Žali Pirmyyyyyyn!
Kaunas Ultras
Trugdis
Taip taip, mielieji, registruojames! Nesvarbu, kad planuojam kelione traukiniu, registracija vistiek bus daroma!

Nes jei pasikeis maco laikas ir taps nebesuderinamas su traukiniu grafikais, mes is karto zinosim kokiam kiekiui zmoniu ieskoti transporto.
Taip pat, jei bus planuojamos kokios nors vaizdines priemones, mes vel gi zinosim kokiam zmoniu kiekiui jas ruostis.
Be to pilieciai, uzhsirashe ir nepashike reikalo, gaus pliusu ir kai bus registruojama i tolimesnes isvykas jais bus labiau pasitikima ir nereikes uzstato wink.gif

Taip, kad visi nestabdom ir registruojames i sia nuostabia ir drystu prognozuoti be galo linksma isvyka wink.gif

Keliones maksimali kaina 28 litai. Tai yra tiek kainuoja traukinys pirmyn atgal be visokiausiu nuolaidu, kuriu mes tikimes gauti ir keliones kaina sumazinti minimum pusiau wink.gif
Trugdis
Pora foto is Kybartu :

Ainius
Laukiu, nesulaukiu šitos išvykos smile.gif)
MockingBird
QUOTE (Ainius @ Apr 28 2009, 03:07 PM) *
Laukiu, nesulaukiu šitos išvykos smile.gif)
ne tu vienas lauki rolleyes.gif
Naujokas
Argi pirma isvyka iseina ne su FM-Spyriu?
Poteris
Su Spyriu zaidziam "namie". Jei ir nuvaziuotum i Marijampolę, tai nesiskaitytų kaip išvyka. smile.gif
ygu
Nu tai kad zaidziam Spyrio aiksteje, mano ziniomis.

Bet ar cia galima laikyti isvyka... nu velnias zino, kaip jau cia paziuresi ;-)
Sherman
As manau, kad cia isvyka smile.gif
Nes tvarkarasty pirmas irasytas Spyris, ir losiam ne Kaune.

P.S As nevaziuoju, todel nepulkit kaltinti, kad noriu isirasyti vyjezda tongue.gif
Ainius
QUOTE (ygu @ Apr 30 2009, 03:42 PM) *
Nu tai kad zaidziam Spyrio aiksteje, mano ziniomis.

Bet ar cia galima laikyti isvyka... nu velnias zino, kaip jau cia paziuresi ;-)

Spyris yra Kauno komanda, todėl tai nesiskaito kaip išvyka.
Poteris
Aš aišku užsižioplinau ir praleidau svarbiausią dalyką, ačiū Ainiui, kad papildė ir kartu pataisė mane. Kadangi FM Spyris iš Kauno tai yra vieno miesto komandų derbis ir kad ir kokioj šiknoj jis vyktų, kaip išvyka nesiskaito.

P.s. šitas rungtynes Kaunas žaidžia "namie", nežinau kur jūs matėt, kad tvarkaraštį pirmas įrašytas Spyris. wink.gif
antiKashis
QUOTE (Poteris @ Apr 30 2009, 11:59 PM) *
Aš aišku užsižioplinau ir praleidau svarbiausią dalyką, ačiū Ainiui, kad papildė ir kartu pataisė mane. Kadangi FM Spyris iš Kauno tai yra vieno miesto komandų derbis ir kad ir kokioj šiknoj jis vyktų, kaip išvyka nesiskaito.

P.s. šitas rungtynes Kaunas žaidžia "namie", nežinau kur jūs matėt, kad tvarkaraštį pirmas įrašytas Spyris. wink.gif

Nu tai kad tiek fbk.lt, tiek http://taroza.projektas.biz/fklifosa/tvarkarastis.html, tiek lff.lt pirmas yra irašytas Spyris. Man tai įdomiau, kelintą valandą vyks mačas - LFF ir Lifosos pateiktuose tvarkaraščiuose yra nurodyta 13.00, o fbk.lt - 16.00 huh.gif
Ainius
QUOTE (Poteris @ Apr 30 2009, 11:59 PM) *

Cheers mate wink.gif
Trugdis
Isvyka i derbi... neblogai skamba biggrin.gif
Poteris
Krc. Nieko nebesuprantu as cia.
Galėčiau duot žodį, kad vakar FBK.lt rašė : FBK-Spyris
Šiandien jau: Spyris - FBK
--------------------------------------------------------------
Gal Trugdis galėtų duoti atsakymą į šį klausima, mes lošiam namie ar išvykoj?
Kauno miesto derbis Marijampoles senajame stadione good.gif
Topic
cia manau nei trugdis,nei kas kitas negali duot atsakymo,nes kas vyksta su musu komanda protu nesuvokiama sad.gif romanov=kandon:)
Mantas
turim pirmaja pergale smile.gif 4-0.
Poteris
Valio smile.gif
Topic
dar prasymas butu nedaryti offtopic'o:)) bo nes cia yra tema sveikata-Fbk:) taigi ar yra norinciu pavaziuot i Kybartus?smile.gif preliminarus isvykimas: Traukiniai : Kaunas -> Kybartai 09:55 - 11:28,jei kas keisis-pranesim wink.gif

Laseckas
Alytus alko ska crew planuoja pasirodyti, koki 85%
Vilekas
Mane uzrasykit
CrazyHorse
QUOTE (Topic @ May 3 2009, 10:32 AM) *
dar prasymas butu nedaryti offtopic'o:)) bo nes cia yra tema sveikata-Fbk:) taigi ar yra norinciu pavaziuot i Kybartus?smile.gif preliminarus isvykimas: Traukiniai : Kaunas -> Kybartai 09:55 - 11:28,jei kas keisis-pranesim wink.gif

Kelinta diena rungtynes bus?
Trugdis
QUOTE (CrazyHorse @ May 4 2009, 03:58 PM) *
Kelinta diena rungtynes bus?

Temos pavadinima perskaityk wink.gif
! [FBK] IgnaS
Na turec ir ash but shioj ishvykoj smile.gif Prirashom ir mane smile.gif
ze kiler
Ei vaikinai, drasiau registruojames i sia isvyka.
Geltonai Zali pirmyyyyn!!!
Trugdis
http://www.fbk.lt/index.php/naujienos/keic..._ir_laikas/4259

Taigi Kybartu didzioji musu dauguma neisvys...
Darius
gal rimtai bustine pasak Trukdzio padekim...
Lucas
Ble... jie dar ilgai is musu tyciosis...?
Poteris
No comments. Kažkoks košmaras blt.
ze kiler
Tai va mielieji, pagal pasikeitusia data iskyla problemu su nuvykimu. I prieki traukiniais imanoma nuvaziuoti, taciau atgal jau beda, nes nei traukiniai, nei autobusai nevaziuoja is kybartu i kauna. Yra dar vienas pasiulymas, tai butu nomuojama transporto priemone. Tai pradedam registracija is naujo ir registruojames kas noretu nuvykti. del kainos neklauskit, nes nezinau, pabandysiu ant dienu issiaiskinti. Taigi registracija prasideda!
Kaunas Ultras
Waska
Kas dar neužsiregistravo išvykai, tai paskubėkit, nes laiko ne tiek daug ir liko. Kaina ~20 lt.
Topic
isvykstam nuo pilies aiksteles penktadieni 16h. smile.gif
Vilkas
Vaziuoju (;
Arvis
vaziuoju su dviem draugais(aisq jaigu galima)
ze kiler
Mielai prasom. zinoma, kad galima. wink.gif
Topic
QUOTE (Laseckas @ May 3 2009, 11:07 AM) *
Alytus alko ska crew planuoja pasirodyti, koki 85%

tai kaip alytiskiai dar mastos vaziuot i kybartus,musu susirinks pakankamai daug:)
! [FBK] IgnaS
Jungiuosi ir ash smile.gif Tikiuos lbj velai negryshim biggrin.gif
Arvis
Raso kad iki 22:00 turetumem grizt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.