Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kur?
Kaunas Ultras > Kaunas Ultras > FBK Kaunas
defasas
Kur pirkti bilietus FBK Kaunas Prienai (Prienai)
MockingBird
Nereikia to bilieto jejgu turi FanCarda,o šeip gal kas žino kur vyks mačas? rolleyes.gif
Sherman
QUOTE (MockingBird @ May 3 2009, 02:14 PM) *
Nereikia to bilieto jejgu turi FanCarda,o šeip gal kas žino kur vyks mačas? rolleyes.gif

Kol kas turbut niekas nezino, kur vyks macas...
Kai tik zinosim info bus ideta ir forume ir pagr puslapyje.

Del bilietu galit nesijaudinti, visiems uzteks smile.gif
O jei rimtai, kokie dar bilietai, kad paziureti megeju futbola? wink.gif Esu tikras, kad visi norintys gales megautis, auksciausio lygio futbolu, nemokamai! Vat taip smile.gif
Mantas
QUOTE (Sherman @ May 3 2009, 06:31 PM) *
Kol kas turbut niekas nezino, kur vyks macas...
Kai tik zinosim info bus ideta ir forume ir pagr puslapyje.

Del bilietu galit nesijaudinti, visiems uzteks smile.gif
O jei rimtai, kokie dar bilietai, kad paziureti megeju futbola? wink.gif Esu tikras, kad visi norintys gales megautis, auksciausio lygio futbolu, nemokamai! Vat taip smile.gif

Turint toki klubo savininka, baisu pasikliauti logika. Niekas niekuo dabar negali buti tikras smile.gif

EDIT: nu va ir pasitvirtino, pasirodo uz bilieta nereikes moket, bet teks i marijampole vaziuot, kas per asilai..
MockingBird
Tai va gera žinia pasiekė mūsų ausis pasirodo su prienais žaisime KTU stadione ( Radvilėnų pl. 19, Kaunas) Rungtynės prasidės 18 val. smile.gif
Chelsman
Sveiki, tai kaip del bilietu? Yra jie ar ne?
Vilekas
Nereikia tu bilietu biggrin.gif
Chelsman
Tai gerai smile.gif Reikia tiketis jog gausim ir D & G stadika smile.gif Tada butu isvis saunu smile.gif Bet manau, tada ir bilietai atsirastu xD
Sherman
O as tikiuosi, kad negausim D&G...

Against modern football wink.gif
Poteris
Daug kas dar FanCardus turi... o siaip nemanau, kad jiems apsimoketų imt D&G ir daryt kažkokius bilietus, nors gal ir klystu smile.gif
Chelsman
Nu man asmeniskai tai KTU stadike stebet maca tragedija, jau geriau Manieze smile.gif
Poteris
Nebuvo ten nieko tragiško tongue.gif
Nanas
QUOTE (Chelsman @ May 9 2009, 05:11 PM) *
Nu man asmeniskai tai KTU stadike stebet maca tragedija, jau geriau Manieze smile.gif

Svarbiausia, kad ne Marijampolej. good.gif
O siaip tai manau, kad uz tuos "pitch invasionus" daugiau cia galim ir nelosti.
Trugdis
Yra tik vienas stadio kur pitch invasion padaryti yra sunku - tai D&G. Jis siuo metu kainuoja per daug, todel klubas rinkdamasis stadionus tikrai neatsizvelgs i pitch invasionimo galimybe wink.gif

Del bilietu. Tai bent jau i Europini macha, tai jie tikrai bus. Tad jei yra norinciu isigyti fan card'a, rashykit man PM wink.gif
Chelsman
Nu UEFA CUP varziu tai niekas neleis Kaunui lost KTU stadike biggrin.gif Teks nuomotis D&G. O kiek tas Fan Card'as kainuoja?
Trugdis
QUOTE (Chelsman @ May 9 2009, 06:10 PM) *
Nu UEFA CUP varziu tai niekas neleis Kaunui lost KTU stadike biggrin.gif Teks nuomotis D&G. O kiek tas Fan Card'as kainuoja?

Ateisi i sektoriu ir suzinosi wink.gif Tai yra daiktas skirtas tik KU vaikinams dirol.gif
Ainius
Galbūt tikrai prieš pirkdamas tiesiog pavaiksčiok į mačus...
Poteris
...ir nerašinėk nesamoningų komentarų Futbolas.lt diskusijose wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.