Help - Search - Members - Calendar
Full Version: UEFA Europe League 09-10
Kaunas Ultras > Kaunas Ultras > FBK Kaunas
Pages: 1, 2
Chelsman

Taigi FBK Kaunas praeitais metais A-Lygoje iskovojo garbinga 2-aja vieta ir gavo teise sudalyvauti UEFA Europa League (ang.-UEFA Europos Lyga). Tačiau, kaip ka tik paasikejo, FBK Kaunas siame turnyre gali ir nedalyvauti. O gi kodel? Ir vel is dalies kaltas ponas Vladimiras Romanovas. Kaip gi kokie nors ivikiai be jo? Taigi problema yra tame, jog i UEFA Europa League pateko Hearts FC ir FBK Kaunas klubai, kaip zinia siu klubu savininkas yra V.Romanovas. Pasak UEFA reglamento taisykliu UEFA Europos Lygoje negali dalyvauti du ar daugiau to paties savininko klubai. Taigi, kas kaip manote, kaip sitas visas reikalas issispres?
ygu
QUOTE (Chelsman @ May 26 2009, 11:09 PM) *

Taigi FBK Kaunas praeitais metais A-Lygoje iskovojo garbinga 2-aja vieta ir gavo teise sudalyvauti UEFA Europe League (ang.-UEFA Europos Lyga). Tačiau, kaip ka tik paasikejo, FBK Kaunas siame turnyre gali ir nedalyvauti. O gi kodel? Ir vel is dalies kaltas ponas Vladimiras Romanovas. Kaip gi kokie nors ivikiai be jo? Taigi problema yra tame, jog i UEFA Europe League pateko Hearts FC ir FBK Kaunas klubai, kaip zinia siu klubu savininkas yra V.Romanovas. Pasak UEFA reglamento taisykliu UEFA Europos Lygoje negali dalyvauti du ar daugiau to paties savininko klubai. Taigi, kas kaip manote, kaip sitas visas reikalas issispres?

Jau dalyvavo vienais metais tiek Hearts, tiek FBK.
Chelsman
QUOTE (ygu @ May 26 2009, 11:11 PM) *
Jau dalyvavo vienais metais tiek Hearts, tiek FBK.

Na kiek as zinau tai siais metais UEFA Europa League bus rengiama pirmą kartą.
ygu
QUOTE (Chelsman @ May 26 2009, 11:16 PM) *
Na kiek as zinau tai siais metais UEFA Europa League bus rengiama pirmą kartą.

Nors gal ir skirtinguose turnyruose dalyvavo: Hearts Uefa Cup'e, FBK - cempionu lygoj.
Vytis
Man atrodo tais paciais metais FBK ir Hearts dalyvavo CL antrankoj. Ir kiek man yra zinoma Romanovas nera FBK oficialus savininkas, o tik remejas tongue.gif
Chelsman
Nu TV3 zinios sake, jog ir Hearts ir FBK savininkas yra Romanovas, o ir oficialiuose saltiniuose kur yra FBK info, prie Klubo savininkas: rasoma V.Romanovas.
Poteris
Na manau bus sudaryta UEFA komisija šiam klausimui spręsti ir ji ir nustatys, gali žaisti abi komandos ar ne. Kad Romanovas savininkas tai visiems kaip ir aišku, tačiau reikia tai įrodyti teisiškai. O ar taip bus, tai palaukim ir pamatysim smile.gif
Sherman
Tikrai romka nera toks durnas, kad liktu be europos:) ir px ka sake tv3. Tai mtz-ripo irgi turi teise lost europoj, irgi savininkas tas pats. O kodel KAUNAS turetu nelost? Tegu faking hearts nelosia europoj:-)
Darius
romka yra FBK remejas,bet ne savininkas laugh.gif
Poteris
Nu tai zinot cia toks zodziu zaismas, savininkas, pagrindinis remejas. Is esmes tas pats shh tik kitoj rankoj. O Romka tikrai kazka sumastyt turetu, zinant jo guvu ir originalu mastyma biggrin.gif
Sherman
Taigi, jau pirmadienį bus traukiami burtai.
Mano žiniomis jie vyks 13.00CET , taigi turėtų būti 14h LT laiku.
Laukiam laukiam smile.gif
Gintas
Na ką, liko truputis daugiau kaip 20 minučių iki burtų traukimo. Kaip nuotaikos ? smile.gif
Trugdis
Vetra gavo Liuksemburga. Tai turbut pasieks rezultatyvumo rekorda UEFA taurese biggrin.gif
Trimm
čempioniškos;]
Trugdis
Man tai egzotishkos nuotaikos ... ar tik negausim kokio Izraelio rolleyes.gif
Trimm
aš būsiu kuklus ir pareikšiu, kad norėčiau Legia Warszawa;]]
sabux
Deje, bet mus taikieji kaimyneliai Legia musu krepselyje yra: P
Manau visai smagu butu su braliukais persimest, ir vyjezda nesunku susiorganizuot butu cool.gif
tomykas
http://www.uefa.com/live/competitions/uefa...draw_basic.html

Cia laukiat rezultatu?
sabux
Joa cia, tik neikertu ko tie ponai taip lagina tan Nione lazy.gif
sabux
Sorry sumaisiau, cia rodos be krepseliu yra, tad gali ir lenkai mus aplankyti pardon.gif
Trugdis
Suduva gales i mano megstamus Randersus palekti biggrin.gif
Trimm
tik abejoju ar patirs tokių pačių nuotykių Randersuose kaip mes;]]
Mantas
Kaunas - Sevojno

http://www.fksevojno.com//photo/sez_09_0210.jpg
Trugdis
Nu ka, Ruli, ruoskis i vyjezda su Emu. Jusu megstami krastai wink.gif
Poteris
Shit. Toli vaziuot

p.s. Ar yra galvojanciu vykti i Serbija?
Gintas
futbolas.lt komentaruose perskaičiau, kad kada Kaunas turės žaisti namų rungtynes su Sevojno, Kaune vyks lengvosios atletikos čempionatas, kas galėtų pakomentuoti? mellow.gif
Vytas
speju kad pirmas rungtynes zais sveciuose, nors visko gali but unsure.gif
Sherman
QUOTE (Gintas @ Jun 22 2009, 09:08 PM) *
futbolas.lt komentaruose perskaičiau, kad kada Kaunas turės žaisti namų rungtynes su Sevojno, Kaune vyks lengvosios atletikos čempionatas, kas galėtų pakomentuoti? mellow.gif

Aš dar neskaitęs tų komentarų pagalvojau, ar tik nevyks tas sušiktas čempas tuo metu fool.gif
Nežinau ar kėlinės mačą susitarus su varžovais. Man labiau tikėtinas variantas, kad lošim Kapsuke arba Vėtroje, nors kaip tyčia ir tie klubai tą pačią dieną berods žais Euro taurėje...
Hmmm... unsure.gif

Edit: Europos lengvosios atletikos U-23 čempionatas vyks liepos 16-19 dienomis, kuriame dalyvaus sportininkai iki 23 metų amžiaus.
Nu blia šūdas... Tikrai neleis žaisti ten liepos 16d...
Lieka laukti serbų malonės...
ze kiler
Blemba, negerai butu aisku tokie kelinejimai.. man asmeniskai geriau butu kad isvykoje loshtu liepos 23, nes mastau apie tranzavima iki serbijos...
Topic
Pirmosios "Kauno" ir "Sevojno" rungtynės liepos 16 dieną bus žaidžiamos Serbijoje.
Taigi ar planuoja kas nors apsilankyti srbsku zemeje?
Sherman
QUOTE (Topic @ Jun 28 2009, 03:09 PM) *
Pirmosios "Kauno" ir "Sevojno" rungtynės liepos 16 dieną bus žaidžiamos Serbijoje.
Taigi ar planuoja kas nors apsilankyti srbsku zemeje?

pateikit prasau keliones programa :-)
Gintas
Yra 5 laisvos vietos kelionei minivenu. Kaina 200Lt.

Daugiau info: 864833622 Gintas.
leppard@kaunas-ultras.com
Sherman
QUOTE (Gintas @ Jul 7 2009, 11:13 AM) *
Yra 5 laisvos vietos kelionei minivenu. Kaina 200Lt.

Daugiau info: 864833622 Gintas.
leppard@kaunas-ultras.com

Gal galima daugiau info - kada išvykstame, kada planuojame būti Belgrade, kada grįžtame? Ačiū.
Trimm
po 200 lt., jei važiuoja, kiek žmonių? plius, minimum dar po 200 lt. ant drinskų, zapekankų, vodzės ir t.t.
Gintas
Dar yra viena vieta!!! Jeigu noriе vykti, paskubėkit!
Emaz
QUOTE (Gintas @ Jul 9 2009, 12:31 AM) *
Dar yra viena vieta!!! Jeigu noriе vykti, paskubėkit!

Aplamai Gintai nelabai supratau kas ten be taves,manes ir tomiko vaziuoja?
Ir koks planas? Kada isvaziuojam, ka geriam, kur nakvojam???
Gintas
PM atrašysiu.
shakalass
galetum ir man visa info i pm parasyt wink.gif
ze kiler
Gintas tik vairuoja, del programos, prasom kreiptis i mane.
Emaz
QUOTE (ze kiler @ Jul 10 2009, 05:57 PM) *
Gintas tik vairuoja, del programos, prasom kreiptis i mane.

Nu tai Tomekai "oglasi vesi spesok pozalsta..."
Topic
tau kiek zinau emai uzsakyta kede gale,idant pagal gabaritus kitur neisipaisai biggrin.gif
ze kiler
Spysask toksai, isvaziuojam is 13-14 nakti kazkur 1-2val nakties, vaziuojam, vartojam svaigiuosius gerimus (kas vairuoja, nes pats kaltas), stojam myzti (kas pavemti) tuo paciu ipisam konservu, vaziuojam toliau ir vartojam svaigiuosius gerimus sudzordanos butkutes dainomis, meldziames, kad 14 dienos vakare butume budapeste, Budapeste nakvojam, vel svaigieji gerimai, 15 ryta isvaziuojam is budapesto, po pietu bunam Belgrade, nuvarom iki hostelio, nusimetam smutkes, aisku velsvaigieji gerimai, grozimes miestu, jei pavyksta susirandam dzekiu vakarui (tiksliau jei labai pavyksta), stengiames nuo vietiniu negauti i chare, 16 diena vel miestas, grozybes, pagirios, pachmielas, atsigaivinam gaiviaisiais gerimais, artejant varzyboms einam iki stadio, sulaukiam komandos, einam i stadiona, pries tai isgere svaigiuju gerimu, po varzybu vel miestas, svenciam pergale, stengiames negauti i snuki, SVAIGIEJI GERIMAI, nakvyne, ir 17 diena vaziuojam namo, tikimes, kad Gintas yra stiprus vaikinas ir 18 diena bunam kaune, tada i fanu cempa ir toliau svagieji gerimai wink.gif

ZDel hosteliu kainu pasakysiu veliau, bet manau susisuksim iki 100lt. Vot tak!
Ainius
Manau, kad 17d pamiršai paminėti Svaigiuosius gėrimus, nes be jų - niekaip.
ze kiler
Jau tingejau rasyti biggrin.gif
shakalass
patinka man toks planas biggrin.gif
Topic
tai cia ne ultras,o alko tripas po rytu ievropa:))
Gintas
Ekipažas pilnas.
ze kiler
Vaziuojanciu demesiui, isvaziuojame si pirmadieni, 13 diena, 19val nuo pilies "iki" parduotuves. Neveluojame!! Jei yra pageidaujanciu islydeti, prasome juos irgi ateiti ir islydeti geltonai zalius vaikinukus i sia smagia isvyka i Serbija, islydetuviu proga atsineskit gerimu, kuriuos iteiksit vaziuojantiems, kad kelione pavyktu sekmingai!!
Kaunas Ultras
Geltonai Zali Pirmyyyn i Serbija!!!
Ainius
13, diena... Nelaimingas mano skaičius... mellow.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.