Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2009-06-05 Kaunas - Savinge
Kaunas Ultras > Kaunas Ultras > FBK Kaunas
Chelsman
Nu ka lauksim svečių iš Kaišiadorio, ir žinoma dar vienos pergalės smile.gif
Ainius
QUOTE (Chelsman @ Jun 1 2009, 04:31 PM) *
Nu ka lauksim svečių iš Kaišiadorio, ir žinoma dar vienos pergalės smile.gif

Ačiū, kad pranešei, kada bus kitas mačas. Kaip manot, kokiu rezultatu teks iškliauti iš Kauno Kaišiadorių komandai?
Gal kas nors esa matę juos žaidžiant?

P.S. Beje rungtynės yra atkeltos iš šeštadieno ( Birželio 6d.) į Penktadienį (Birželio 5d.), dėl Lietuvos rinktinės mačo su Rumunijos ekipa.
MockingBird
3-1 laimėsim rolleyes.gif
Mantas
3:0, kazin ar sugebes kazka prie musu vartu padaryti Savingė.
Gintas
QUOTE (Ainius @ Jun 1 2009, 04:53 PM) *
Ačiū, kad pranešei, kada bus kitas mačas. Kaip manot, kokiu rezultatu teks iškliauti iš Kauno Kaišiadorių komandai?
Gal kas nors esa matę juos žaidžiant?

P.S. Beje rungtynės yra atkeltos iš šeštadieno ( Birželio 6d.) į Penktadienį (Birželio 5d.), dėl Lietuvos rinktinės mačo su Rumunijos ekipa.

Aš pats kokius 3-4 kartus su jais žaidęs esu biggrin.gif
Sherman
Manau, kad Savinge viena is silpniausiu lygos komandu ir jos laukia sutriuskinimas 7-0.
Ainius
QUOTE (Gintas @ Jun 1 2009, 08:44 PM) *

Na, ir kaip jie žaidžia? biggrin.gif
Vilekas
As tai galvoju kad triuskins juodai savinge smile.gif
Chelsman
Nu as irgi noreciau, kad triuskintume, noriu daug golu smile.gif Tikiuosi si seszona FBK vartai ir isliks sausi smile.gif
Gintas
QUOTE (Ainius @ Jun 1 2009, 09:15 PM) *
Na, ir kaip jie žaidžia? biggrin.gif

Kaip jie žaidžia, tikrai nepasakysiu, nes žaisti teko prieš kokius ketverius metus. Tu tiesiog paklausei, ar yra kas nors juos matęs biggrin.gif
Ainius
QUOTE (Gintas @ Jun 2 2009, 12:23 AM) *
Kaip jie žaidžia, tikrai nepasakysiu, nes žaisti teko prieš kokius ketverius metus. Tu tiesiog paklausei, ar yra kas nors juos matęs biggrin.gif

Na ir kaip pasirodei tu tuose rungtybėse? Pataikiai į vartų plotą? biggrin.gif
Gintas
Įspūdingai. Po hattricką kiekvienose rungtynėse, laimėjau aksinį kamuolį ir auksinį batelį.
Trimm
QUOTE (Gintas @ Jun 2 2009, 06:13 PM) *
Įspūdingai. Po hattricką kiekvienose rungtynėse, laimėjau aksinį kamuolį ir auksinį batelį.

gal medinį batelį ir dar labiau medinį kamuolį?;]
Gintas
Jei jau tu žinai, tai nebūtina visiems sakyt!!! fool.gif
ygu
QUOTE (Gintas @ Jun 1 2009, 08:44 PM) *

As irgi esu zaides pries juos.. ir netgi pirmavom .. dirol.gif clapping.gif rofl.gif
Topic
cia puse tuso su savinge yra lose:) galetu treneris keleta ku atstovu isleist,pramogai:)
Jezus
PRAŠYMAS
Kas turite ir galite atsineškite rytoj į varžybas laikraščių. Biški jaučiu deficitą šito gero dalyko, o be jo neišeis dūmų padaryti.

O jei kas šiandien žadate eiti prie amfiteatro padirbėti, tai irgi galite atsinesšti, prilėksiu pasiimti.
Išanksto dėkui.
MockingBird
QUOTE (Jezus @ Jun 4 2009, 03:23 PM) *
PRAŠYMAS
Kas turite ir galite atsineškite rytoj į varžybas laikraščių. Biški jaučiu deficitą šito gero dalyko, o be jo neišeis dūmų padaryti.

O jei kas šiandien žadate eiti prie amfiteatro padirbėti, tai irgi galite atsinesšti, prilėksiu pasiimti.
Išanksto dėkui.

Jejgu prižadi tokias pat geras dūmšaškes daryt tada bus tų laikraščių wink.gif
zygis
Trugdi busi sitam mace?smile.gif
Poteris
Jei gerai girdejau tai bus. Bet jei ko nors nori is jo tai ispek ji is anksto wink.gif
zygis
tai del fankardo ce pries wetra galwojau atnes bet nebuwo, tai pasitikslinu ar db bus
Poteris
tu jam dar primink telefonu, jei neturi nr tai parasiau asmenine zinute tau wink.gif
Trugdis
95% kad nebusiu ...
zygis
nemokamos runktynes?smile.gif
MockingBird
QUOTE (zygis @ Jun 5 2009, 03:01 PM) *
nemokamos runktynes?smile.gif

Juk čia 2lyga, aisjq kad nemokamas rolleyes.gif
ze kiler
Kaunas Ultras vaikinukams, turintiems fan cardus, rungtynes visada nemokamos wink.gif
Chelsman
Noreciau paklaust, kur Cinikas? Kodel siandien nezaide?
Giboniukas
QUOTE (Chelsman @ Jun 5 2009, 11:24 PM) *
Noreciau paklaust, kur Cinikas? Kodel siandien nezaide?

info@fbk.lt
tokius klausimus gal cia uzduok. gerai?
Chelsman
Labai atsiprasau, galvojau gal kas zinos sorry.gif.
Laseckas
o kodel vejas siandien labai pute?
Nanas
QUOTE (Laseckas @ Jun 6 2009, 07:02 AM) *
o kodel vejas siandien labai pute?

Tu vėjo paklausk,
Tau vėjas atsakys.
Tik jis, mano drauge, atsakys.
! [FBK] IgnaS
Truputi telefonu filmavau, bet girdisi gerai smile.gif
http://www.videogaga.lt/user/Arjen
Poteris
QUOTE (! [FBK]IgnaS @ Jun 6 2009, 03:19 PM) *

Truputi telefonu filmavau, bet girdisi gerai smile.gif
http://www.videogaga.lt/user/Arjen

Na čia tik mano nuomonė, tačiau manau, kad nereikėtų dėtį tokių nekokybiškų video ir dar į tokį portalą kaip videogaga. Ir dar kai kitam savo video dainuoji Vivo perlei wink.gif biggrin.gif
Giadze
Vivo perle tai geras ,negali nieko sakyt biggrin.gifD bet video is fules tai levi smile.gif nemanau ,kad kas pamates toky nekokybiska vaizdely uzsinores prisijungt prie Kaunas - Ultras smile.gif
MockingBird
Foto imeskit iš vakarykščio mačo, nes mačiau lb jau daug ''paparacu'' buvo biggrin.gif
Ainius
QUOTE (MockingBird @ Jun 6 2009, 05:34 PM) *
Foto imeskit iš vakarykščio mačo, nes mačiau lb jau daug ''paparacu'' buvo biggrin.gif

keista, nemačiau nei vieno mellow.gif
Poteris
Na as 2 maciau smile.gif Del vienu foto reiketu i Ze killer kreiptis, bet artimiausiu metu jis nebus pasiekiamas, tai teks pakenteti. O antrojo fotografo nepazystu ir pirma kart maciau, tai nezinau ar pamatysim jo fotografijas. Cia reiktu gal pas Friday Boys'us pasiteirauti, ten lygtai ju pazystamas buvo smile.gif
Tadas
QUOTE (Poteris @ Jun 6 2009, 08:39 PM) *
Na as 2 maciau smile.gif Del vienu foto reiketu i Ze killer kreiptis, bet artimiausiu metu jis nebus pasiekiamas, tai teks pakenteti. O antrojo fotografo nepazystu ir pirma kart maciau, tai nezinau ar pamatysim jo fotografijas. Cia reiktu gal pas Friday Boys'us pasiteirauti, ten lygtai ju pazystamas buvo smile.gif

Suderinsiu tas foto wink.gif
andrius.
QUOTE (Sherman @ Jun 1 2009, 08:53 PM) *
Manau, kad Savinge viena is silpniausiu lygos komandu ir jos laukia sutriuskinimas 7-0.

Na del sito tikrai nesutikciau. Pagal zaideju sudeti Savinge pajegi buti pirmame penketuke drasiai. Labai cia nesiplesiu, bet:

1. Komandos zaidimas yra labai banguotas. Jokio stabilumo.
2. Komandos viduje atmosfera toli grazu ne pati geriausia.
3. Visa ta situacija, kuri dabar tvyro Kaisiadoriu futbole, taip pat atsiliepia.

Viska sudejus, matome rezultata. Bet nemanau, kad tai ilgam, anksciau ar veliau, Savinge vistiek atsigaus.
P.S. O ir del ivarcio privarazinot tongue.gif gaila, kad del sutriuskinimo neprivarazinot biggrin.gif
Laseckas
cia visa ta laika, nuo tada kai buvo macas kurei sita posta?;]
Gintas
Genijus biggrin.gif
andrius.
QUOTE (Laseckas @ Jun 28 2009, 08:15 AM) *
cia visa ta laika, nuo tada kai buvo macas kurei sita posta?;]

ne, tiesiog neseniai uzsiregistravau i si foruma, jau veliau negu vyko macas. O perskaites negalejau susilaikyti nepakomentaves ;]
Topic
Viskas ok,nesikabinekit prie zmoniu smile.gif Liepos 4 d. laukiam fc baltu atstovu apsilankanciu Kaune:)
Laseckas
Tpc, nesikabinejam, siaip neiprasta, kaip manot fc baltu atstovai atsives ta savo kieta puoda kur gerai dumina?;]

nesurandu foto kad imesti tiems, kurie galvos dabar kad as visiskai bukas ir nusipezu kazka, manau bent topikas ar gintas zino apie ka as biggrin.gif ...
Topic
nu jo tas puodas duminantis unreal is tikro toj foto:)
Gintas
Mes vakar diskutavom, ar jie ten šašlus kepė ar sriubą virė biggrin.gif
Ainius
Tas vidurinis, su emo stiliaus šukuosena, tai atrodo kaip koks batman'as iš dūmų pasirodęs laugh.gif
Jei rimtai, tai reik laukt jų, gal sriuba pavaišins smile.gif
Ir vis dėl to Gintai, aš klydau čia tikriausiai sriuba, ne šašlykai biggrin.gif
Laseckas
tas betmenas ju vadas man atrodo, nes pikciausiai atrodo biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.