Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lifosa-Kaunas 2009-07-07
Kaunas Ultras > Kaunas Ultras > FBK Kaunas
Pages: 1, 2, 3
wurdas
na ka gi, ikalbejai tomai, jamu ir as sia isvyka rolleyes.gif
Barnis
važiuoju
Vilkas
Vaziuoju ;]
Laseckas
na va, gal ir autobusas uzsipildis;]
Pinokis
jamu cool.gif
Lacoste
nuo pat pirmu akimirku jausmas buvo kad si isvyka ir bus tokia kokia prisiminsime ilgam! nuotaika gera ir puiki kelione uztikrinta!jaunimas kuris dar neuzsirasete rasykites daryt reikia kuo gausesne isvyka!
rabbiT
lekiu !
EDIT: nebeiseis lekt :/
Jezus
Užrašykite ir mane. Reikia kaip nors paminėti Liepos 6.
Vilekas
Uzrasykite ir mane
Sherman
Laseckai, ištrink tą datą iš pavadinimo - "Lifosa-Kaunas 2009-06-24".
Poteris
7d.? I"m in smile.gif
ze kiler
Taip, Liepos 7 diena. Nors tai ir antradienis, taciau, varzybu pradzia yra 19val, isvaziavimas 17.30, tai visi dirbantys manau tikrai spes atnesti savo uzpakalius iki Neo Kaunas. Tai, kad drasiau ir registruojames. Irodykit, jog esate verti Kaunas Ultras vardo wink.gif
Organizacinis Komitetas
Geltonai Zali Pirmyyyyyyn!!!!
Laseckas
JCC jungiasi prie sivykos, tik dar nenusprendem kaip vaziuosim ar tiesiai i vieta ar su jumis..;]
vandamas
liepos 7 kartais ne antradienis? wink.gif
Arvis
vaziuoju
rabbiT
tai, kad antradienis wink.gif)
Laseckas
o skirtumas koks?;]
vandamas
toks kad vieni vaziuos liepos 7 o kiti treciadieni...
ze kiler
Ups, dekui uz pastebejima wink.gif kazkodel buvau isitikines, kad tai treciadienis.
rabbiT
5litukai butu is jusu.
ze kiler
vat did ju sed abaut mai mama?? mandagiai galiu pasakyti - vysasi tongue.gif
Laseckas
vandamai, koks skirtumas ar antrdieni ar treciadieni, svarbu i maca visi drinks.gif rofl.gif
vandamas
seip antradienis nuo treciadienio skiriasi biggrin.gif
Laseckas
nedarom oftopic, bet atmink,kad to tu dar man neirodei, i sita posta prasau neatsakinet,...pretenzijas reiksti ze killer..;]
ze kiler
Va va, nedarom offtopic'o ir man jokiu pretenziju nereikia reiksti, nes parasyta isvis, kad antradieni vaziuosime i isvyka tongue.gif
Trimm
JCC'ams rekomenduojama su mumis važiuoti;]
Laseckas
as uz, itikink vandama
vandamas
nereikia manes tikint, jej JCC vziuoja tai kaip jie vaziuos be savo talismano biggrin.gif
Laseckas
vadinasi mes jungiames prie vaziuojanciu autobusu...manau 4 zmones
ze kiler
Nu tai ble, nemyzciodami, galiti pasakyti ar vaziuojat ar ne??
deividas z.
uzrasykit ir mane!
Ainius
QUOTE (Laseckas @ Jul 2 2009, 07:27 PM) *
vadinasi mes jungiames prie vaziuojanciu autobusu...manau 4 zmones

QUOTE (ze kiler @ Jul 2 2009, 07:39 PM) *
Nu tai ble, nemyzciodami, galiti pasakyti ar vaziuojat ar ne??

O tai ką neparašė? Taip, jie važiuoja drinks.gif wink.gif
ze kiler
tas manau, tai nieko konkreciai nepasako...
Topic
siaip tai koks skirtumas,vietos uzteks visiems,nes uzsakytas DIDELIS autikas:)
ze kiler
VA BUTENT, KAD VIETOS DAR YRA, IR NET LABAI DAUG, TAI, KAD KAS DAR NEUZSIREGISTRAVO SIAI NUOSTABIAI ISVYKAI, PRASOM MIELASIRDINGAI NESIDROVETI IR REGISTRUOTIS. JUK VAZIUOSITE KARTU SU PACIAIS SAUNIAUSIAIS KAUNAS ULTRAS VAIKINUKAIS! KELIONES KAINA NEDAUGIAU 15LT!!
BUK DRASUS IR PRISIJUNK

vandamas
is alytaus 4 zmones bus, gal net vienu daugiau, bet tiksliai pasakys laseckas rytoj.
Dariuza
Vaziuoju ir as, jai spesiu po darbo iki NEO atvaziuoti
Sherman
Sms'erio pagalba dar prisijungė du vyrukai: Čipsas ir Žanas.
Trimm
Žanetas, jei ką;]
tomykas
Uzrasykit ir mane clapping.gif
ze kiler
Uzrasytas wink.gif
Laseckas
rezervuokit mums penketa vietu
ze kiler
SVEIKI,
DEJA TURIU NUVILTI, BET ISVYKOS I KEDAINIUS NEBUS, JI NUKELIAMA I RUGPJUCIO MENESI! ATSIPRASOME UZ NEPATOGUMUS!!!
Lucas
Nu na... neturiu zodziu...
ze kiler
ne tu vienas. Man labiausiai pikta ne del to, kad nebus isvykos, o del to, kad musu klubo puslapyje apie tai isvis nerasoma, o tenka suzinoti is kitu puslapiu ar saltiniu.. atsibodo jau!!!
Topic
nu i nx cuntai:) pirma be ziurovu su zalgiriu,dabar antra kart nukeliamos varzybos,tai klausimas nakui mes isvis reikalingi klubui? blt tokio sezono nepalinkeciau net baisiausiam priesui:)
Žiogas jr.
Vel bereikalo iseigine tokia diena kaip antradienis pasemiau!!!! JEGA , tobula.... as bybi dejau.
Laseckas
reikalingi klubo valdziai kaip suniui penkta koja.........bybi dejau.....
! [FBK] IgnaS
jobani karveliai naker...
Lucas
Nieko nuostabaus is tikro... Kaip tyciojosi is musu, taip ir toliau sekmingai ta daro...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.