Taigi, po Taurės rungtynių dar kartą stipriai nusivyliau mumis visais. Ta proga savo facebook'e parašiau trumpą savo "pasibėdavojimą", kurį kelių žmonių paprašytas įkelsiu ir čia, kad visi paskaitytumėte ir truputį pamastytumėte.
QUOTE ("Waska")
Eilinis kartas, kuomet...
Dalintis
Vakar 23:22 | Redaguoti įrašą | Ištrinti
Rašau, nes vėlgi daugelis mane užpiso, vėl dingo nuotaika ir vėl atsibodo kai kurių žmonių požiūris į tam tikrus dalykus. Tiesa, tie dalykai tai yra komandos palaikymas. Dalykas, kuris iš esmės turėtu mus visus vienyti, kaip mes skelbiame, kad mus vienija bendras pomėgis - palaikyti mylimą komandą ir t.t. Bet kuo toliau, tuo labiau daugeliui visa tai asocijuojasi su papizdėlinimu su draugeliais, alaus pagėrimu ir šiaip paišsipisinėjimu.
Jeigu mes skelbiame, kad palaikome komandą visur ir visada, tai ir palaikykime ją, o ne tik dėkimės foto į one.lt ir draugams, bei merginoms girkimės, kokie mes achujeni bičai, pažiūrėk kaip mes sugebam. Ir nesvarbu, kad dažniausiai pagalbos iš tokių žmonių sulaukiama mažiausiai. Nesvarbu, kad jų pizdėlinimai stadione, trukdo tiems kurie stengiasi palaikyti komandą, nesvarbu, kad po to itin užpisa linksmos kalbos skype chat'uose, kaip buvo zjbs. Tai c'mon, tusofčikai didieji, eikit į centrinę tribūną ir ten linksminkitės! Stumiat internete ant visokių Chelsman'ų, bet patys taip pat durnių voliojat, tik jis neina į tribūną. Jeigu skaitys šią rašliavą ala kibicai, gal paaiškins man durnam ir nesuprantančiam, kodėl vidury kėlinio, lakstyti bybis žino, vartoti alkoholį ir šiaip pizdėlinti šone yra zjbs, o vat palaikyti komandą jau tampa vos ne gėdingu reiškiniu?
Alkoholio vartojimą jau verta paminėti atskirai. Kas pas žmones per mąstymas, kad pripisimas prieš/per mačą yra svarbiausias dalykas? Nieks nesako, jeigu kažkas išgers skardinę alaus, bet pas mus tai jau tampa problema. Prieš kiekvieną mačą vis matosi kilnojami alaus bambaliai ir vis dažniau pas jauniausius vaikinus. Po futbolo jūs darykit ką norit, bet būkit malonūs, jeigu ateinat palaikyti komandos, tai darykite tą normaliai, o ne apsvaigusiomis smegenimis, kažką veblendami ar žiūrėdami, kad tik neapsivemtumėte. Ir kuo toliau, tuo labiau ši problema darosi aktualesnė. Nejaugi patys nesusivokiat? Gaila kuomet ėjimas į futbolą asocijuojasi su prisigėrimu..
Taip pat noriu priminti visiems linksmuoliams, kad jeigu žvengiat ir pyzdavojat žmones kurie užvedinėja ar muša būgną, tai tada turėkit pautus ir atlikti tą darbą už juos. Papizdėlint gali kiekvienas. Ir kalba eina ne tik apie mane!
Taip pat įodmiai atrodo tas faktas, kad jau kelintas mačas iš eilės laikosi ties fucking ~30 charių mače. Ką visi tokie išpuikę, kad žaidžiant su lievu varžovu nebūtina net eiti į futbolą? Ar visiems tuo metu reik važiuoti į sodą, pas merginą ar tiesiog nepatogus laikas grįžti namo? Fucking hell, kai kurie žmonės dėl futbolo aukoja darbus, susitikimus su draugais ar nedažnas poilsio dienas. O kitiems pofik. Matosi kam visas šitas reikalas turi tam tikrą reikšmę. Būna atvejų, kad tikrai rimtas reikalas išpuola ir tenka praleisti futbolą. Bet ne daugeliui ir ne pastoviai! Ko gero aš jau tiesiog darausi pernelyg durnas, tikėdamas, kad turime bent 50-60 aktyvių vyrukų..
Galbūt skaitant pasirodys, kad visi blogi, tik aš vienas geras, tai deja, aš taip nemanau. Aš taip pat, pažvengiu jeigu bemušant būgną, susiveliama, ar kas nors nusidainuoja. Aš taip pat ne visada gerai fanatėlinu (kuomet nebūnu caposu), aš taipogi ne visada gerai atlieku užvedinėtojo darbą. Taip, aš būdamas vienu iš atsakingų už choreo, bei vaizdinį palaikymą, dedu per mažai pastangų, kad mes kažką paruoštume ir pastaruoju metu tiesiog tingiu nematau noro verstis per galvą organizuojant naują choreo. Aš paprasčiausiai matau per mažai žmonių kurie iš tikrųjų to nori ir gali kažką padaryti dėl to. O kai prisideda ir tingulys, tai pasidarau pasyvus. Ir į kitų pasiūlymus atsakau, kad tegul pats ir daro. Ypač dėl vos ne utopinių įdėjų, su belenkokiais piešiniais ir t.t. kuomet pas mus net neatsiranda tokių kurie nupieštų paprasčiausiai grafitti. Pripažįstu, dėl to.
Kol kas tiek. Šių pastabų niekam asmeniškai neskiriu, manau kiekvienas pats susipras ką pats daro ne taip ir ką galėtu daryti geriau/kokybiškiau.
Peace.