Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2009-10-21 Banga - Kaunas LFF taurė
Kaunas Ultras > Kaunas Ultras > FBK Kaunas
Sherman
Dar iki išvykos tikrai nemažai laiko, bet kas turi darbus (yra dar čia tokių?) pasiplanuokite laisvą dieną - spalio 21d, trečiadienį.

O čia įdėsiu linką, bent jau mane neblogai prajuokino. Pasirodo Banfanų (čia tokia šaika palaikanti Bangą) rėmėjas ir išvykų sponsorius yra seimo narys P.Gražulis biggrin.gif
http://www.banfan.lt/

Dar paskaitinėjau apie pačią komandą. Pažiūrėjus sudėtį, tai tikrai ne stebuklas...
http://www.fkbanga.lt/index.php?option=com...s&Itemid=89
Gintas
Pyzė, jiems bus!
Topic
varau:)
ygu
Varau smile.gif
ze kiler
As ir vaziuoju wink.gif
Sherman
I'm in dirol.gif
edga
Vaziuoju wink.gif
Lucas
EDIT. Braukiuosi is saraso, nespesiu tokiu laiku isvaziuoti, bandysiu pas kazka masinoj vietos rasti.
ze kiler
Yra uzsiregistravusiu 10 zmoniu, ei c'mon, davai aktyviau, nuvezam nors mikra machui su Banga wink.gif

Vaziuojantiems primenu, kad isvaziavimas bus 11val dienos, o grizimas kokia 21val. Tai, kad si isvyka uztruks tikrai visa diena ir reikes tam laisvos dienos. Kaina kazkur nuo 30 iki 40 litu. Brangu, bet ir isvyka ne artima.
Naujokas
Palauk iki treciadienio, pasakysiu. Bet greiciausiai, kad vaziuoju.
ze kiler
Tai laiko dar yra, tai palauksiu iki treciadienio wink.gif
Jezus
Būtinai varau!!!!
shakalass
vaziuoju
senjoras
mes jamam sita vezda
Topic
beje primenu,jei surenkam bent 25 snukius kaina tik 32lt. Taigi vietu dar yra,kuo daugiau tuo pigiau,comon. max vietu 34 biggrin.gif
ze kiler
Kol kas uzsirase tik 13 kibicu, pirmyn Kaunas Ultras, vaziuojam nugaleti Gargzdu wink.gif
Satas
vaziuoju
Naujokas
Vaziuoju.
CrazyHorse
Vaziuoju
vietnis
varau ir as jei dar yra vietu!
Sherman
Registruojamės/galvojam greičiau. Greičiausiai šeštadienio vakaras bus paskutinė diena, nes jau užsakinėsime busą/mikrą.

Šiuo metu Pasiutęs Arklys yra pirmas žmogus po brūkšnio, kurie nebetelpa į didįjį mikrą. Reikia dar bent 5-6 žmonių, kad galėtume imti busą 34 vietų. Todėl nepašikam reikalo norintiems važiuoti, bet jau nebetelpantiems į mikrą, ir aktyviai registruojamės! Juk toks svarbus mačas!

Jeigu šeštadienio vakarą (dar geriau penktadienį popiet) bus bent 25 žmonės, kurie tikrai važiuoja - imam busą, ir galės registruotis žmonės toliau, nors ir iki 40 žmonių. Tik vienas klausimas - ar tas busas mūsų lauks iki antradienio? Todėl reikia, kad greičiau apsispręstumėt!
Edgaras
nagi zmones registruojames greiciau!
Indre
už būkšnio. bet registruojuos.
Topic
teoriskai uzsakytas busas,tad jokiu bruksniu nera,jei yra norinciu vykt-pirmyn:)
Sherman
QUOTE (Topic @ Oct 17 2009, 06:17 PM) *
teoriskai uzsakytas busas,tad jokiu bruksniu nera,jei yra norinciu vykt-pirmyn:)

O praktiškai noriu, kad visi pasistengtumėt ir važiuotumėt kartu į svarbiausią sezono mačą. Registracija vis dar tęsiama!
ze kiler
Ir tikiuosi, kad tie kurie uzsiregistravo tikrai vaziuos ir nebus pasiktuku wink.gif
Topic
QUOTE (edga @ Oct 9 2009, 01:21 AM) *
Vaziuoju wink.gif

Cia Edgaras fb?
Edgaras
QUOTE (Topic @ Oct 18 2009, 06:47 PM) *
Cia Edgaras fb?

deje ten kazkoks kitas edgaras smile.gif o as jau uzrasytas man rods ir taip esu
ze kiler
Taigi mielieji isvaziuojam si treciadieni, t.y. spalio 21 diena. 11val dienos nuo Kauno Kino, kur randasi prie prekybos centro Savas. Keliones kaina 32lt. Jei atsiras dar daugiau vaziuojanciu ji kris, o vietu autobuse dar yra!!!
Vytukas
Vaziuoju smile.gif
Sherman
Kelionės kaina jau 30Lt, jeigu niekas nepašiks reikalo (kas mažai tikėtina) biggrin.gif
Liko ne tiek jau ir daug vietų, todėl paskubėkite!
wurdas
na jei dar surasit ir man vieta, tai ir as leksiu, nes susitvarkiau su darbu, tai treciadieni neteks dirbti
Sherman
QUOTE (wurdas @ Oct 19 2009, 11:02 PM) *
na jei dar surasit ir man vieta, tai ir as leksiu, nes susitvarkiau su darbu, tai treciadieni neteks dirbti

Įrašytas smile.gif Vietos rasim smile.gif
Topic
Liko kazkur 4 vietos wink.gif
Ainius
Nagi cmon! Ilga, puiki išvyka į nuostabę Klaipėdą!!!
Trimm
tas, kuris sekantis užsirašys į vyjezdą gaus iš manęs dovanų - puikų Tymbark sulčių atšvaitą;]]
Jezus
clapping.gif
Edgaras
zmones Byzhius uzrasytas ? ji turejo anksciau su manim uzrasyt, jei neuzrasytas tai uzrasykit
ze kiler
Jau seniai uzrasytas.
linas
tureciau but , jai busiu man 10 angel.gif

QUOTE (Trimm @ Oct 20 2009, 01:01 AM) *
tas, kuris sekantis užsirašys į vyjezdą gaus iš manęs dovanų - puikų Tymbark sulčių atšvaitą;]]

taip iseina man atsvaitas ;D
Naujokas
Gal galetumete imesti video, kai po matcho priejo komanda ir pradejo kartu dainuoti?
senjoras
kaip visada alus savo padare... kaip sakant uzpiso taip toli namo eit biggrin.gif
Topic

Linksmasis autobusiukas:)

Tribuna,Klaipedos miesto stadionas,kaunieciu 47 vnt.smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.